Naar de homepage
Nieuws header kerst 533x450px

 

KERST SHOPPEN BIJ DE GEZELLIGSTE WINKELBOULEVARD

In december is het feest bij Rijneke! De kerstman komt op 2e kerstdag een bezoek brengen aan de boulevard op zijn muzikale kerstmobiel. Onder het genot van een kopje warme chocolademelk en vrolijke kerstdeuntjes kan je al jouw kerstcadeaus shoppen!

Nomineer jouw favoriet voor een kerstboottocht op 2e Kerstdag
Tot en met 17 december a.s. kun je iemand hier nomineren, voor de kerst boottocht op 2e kerstdag. Aan boord zijn glühwein, warme chocolademelk en lekker taartje aanwezig! Tot slot krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis.

Nomineer vandaag nog jouw favoriet voor deze gratis en ludieke kerstvaart over de wateren rond Leiden en Zoeterwoude. Bijvoorbeeld jouw liefste tante, oma, of buurman, en wie weet winnen jullie samen een plekje aan boord! De afvaart vindt plaats vanaf Rijneke Boulevard om 13.30 uur, de boot is weer rond 15.00 uur terug. De uitslag maken we 19 december per e-mail bekend

De herfst is begonnen, de bladeren vallen en bij Rijneke val je in de prijzen! Tijdens de oktober woonmaand creëert Rijneke een huiselijk herfstgevoel met de nieuwste (interieur)collecties en start een spetterende actie.

De tweede editie van het Zuid Hollands kampioenschap kussenvechten staat gepland!  Op zaterdag 30 juni is het zover. Van jong tot oud, iedereen kan meedoen en mooie prijzen winnen. Aanvang is om 12.00 uur. 

Op zaterdag 2 juni van 10u-17u organiseert Glutenvrijemarkt.com op de Rijneke De Grootste Glutenvrije Markt van Nederland. Iedereen is van harte welkom! Kom lekker genieten, gratis proeven en (bij)praten met andere glutenvrije eters. De toegang is gratis.

Op 26 en 27 mei vindt de Leiden Marathon plaats. Ook dit jaar gaat de route langs de Rijneke. Op zaterdag 26 mei is het wandelen met Ton van Bemmelen Sports tussen 12u-16u. En de 27ste wordt de hele en de halve Marathon van Leiden gelopen. Tussen 11u-12u kan men de hardlopers aanmoedigen.

Bevrijdingsdag 5 mei vier je bij Rijneke Boulevard! Ook dit jaar is de imposante optocht van historische voertuigen te bewonderen. Tijdens deze Liberty Tour rijden oude voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog en stoppen ze een uur lang bij Rijneke Boulevard .

Naast eindeloze wooninspiratie is er van alles te beleven op de Rijneke Boulevard.

De maand mei staat namelijk bol van de leuke evenementen! Fantastisch om even gezellig langs te komen en er een mooie dag van te maken.

Wie wil nou niet lekker fris en Rijn het voorjaar in? Rijneke helpt je graag een handje op weg. Op zaterdag 3 maart delen onze charmante housekeepers plumeaus* aan klanten uit. 

Kerstboom eruit? Kamerplant erin! Rijneke deelt aanstaande zaterdag 6 januari uit! Een nieuw jaar met goede voornemens is een frisse start. Maar ook het opruimen van de kerstboom. Om de lege plek in de huiskamer op te vullen, deelt Rijneke gratis kamerplanten uit!


Rijneke is op 2e Kerstdag een echte SFEERBLVD! En in onze winkels is het sowieso feest want de wintersale gaat weer beginnen. De winkels zijn open van 11:00 tot 17:00 uur én de wintersale gaat van start.

Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.