Naar de homepage
Rijneke heroes

 

ZATERDAG 2 JULI - KIDS EVENT

Zaterdag 2 juli trakteert de Rijneke Boulevard op een geweldig doe en creatief kidsfestijn. Van 12.00-16.00 uur kan er door kinderen geklommen worden in de grootste klauterbaan van Nederland, de Nick Jr. Playtrailer! Ook kan er naar hartenlust gebouwd worden met bouwstenen. Hiermee kunnen de kinderen de mooiste huizen bouwen en hun fantasie de vrij loop laten. De mooiste bouwwerkjes maken zelfs kans op leuke prijzen. Hier wil elk kind bij zijn!

Het evenement vindt plaats tussen 12u-16u en is gratis toegankelijk. Terwijl de kids lekker spelen, shop jij de gaafste zomeraanbiedingen bij een van de 45 winkels. Dus: kom je lekker uitleven!

De boulevard is goed bereikbaar en je kunt gratis voor de deur parkeren! Winkels zijn van 10u tot 17u geopend.

Op zaterdag 6 november a.s. komen medewerkers van Band op Spanning naar het parkeerterrein van de Rijneke Boulevard ‘s middags van 14.00 tot 17.30 uur.

De hele maand oktober vieren we op de Rijneke de traditionele woonmaand. Een maand vol wooninspiratie en interessante aanbiedingen bij onze 35 woonwinkels!

Op zaterdag 4 september, het weekend van de formule 1, zal ook de Rijneke boulevard in het teken staan van snelheid. Zo zal er een Rijneke Race parcours worden uitgezet waar de jeugd op motortjes hun eigen race kunnen rijden. Alle snelheidsduivels kunnen hiermee hun motorrace diploma verdienen.

Hebben de kinderen altijd al hun superheld of prinses willen ontmoeten? Kom dan zaterdag 7 augustus naar de Rijneke Boulevard! 🤩 Ga op de foto met levensgrote standbeelden van Captain America, Spiderman, Iron Man, Batman en de Hulk of ontmoet de prinsessen tijdens een meet & greet!

Kom 3 juli a.s. naar de Rijneke Boulevard voor een “Rondje Rijneke” en ontvang een Rijneke Rugzak. Je kunt deze tussen 12-16u ophalen bij onze sportieve “ Rijneke Ronde Missen” 

Op deze pagina vind je welke maatregelen Rijneke Boulevard treft om jouw gezondheid en die van onze winkelmedewerkers te garanderen. We volgen daarin de adviezen vanuit het RIVM en de overheid. Hieronder staat de belangrijkste informatie voor jou op een rijtje:

De maand oktober staat helemaal in het teken van wonen en alles wat daarmee te maken heeft. Daarom organiseert Rijneke Boulevard deze maand evenementen die volledig in het teken staan van shoppen, gezelligheid, verrassingen en wooninspiratie opdoen.

Op 5 september staat de Rijneke Boulevard volop in het teken van muziek.
Geniet tussen 12u - 16u van muzikale optredens en diverse artiesten.

Zaterdag 1 augustus trakteert de Rijneke Boulevard op een geweldig en vrolijk kidsfestijn. Er is de hele middag vertier en magie. Er zijn stormbanen, springkussens, een schminkstand én gratis groene suikerspinnen.

Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.