Naar de homepage
Muziekfestijn square

 

2e Kerstdag Sfeerboulevard

Rijneke is op 2e Kerstdag een echte Sfeerboulevard. Maak een gratis digitale nieuwjaarsgroet in onze feestelijke filmbooth tussen 12u en 16u op de boulevard. En verras je familie en vrienden met een originele kaart. Scoor daarnaast geweldige kerstaanbiedingen en bewonder de klanken van een nostalgisch kerstorgel.

Nomineer jouw favoriet voor een kerstboottocht op 2e Kerstdag

Inmiddels een echte traditie; reisje langs de Rijn(eke). Tot en met 17 december a.s. kun je iemand nomineren via rijneke.nl/kerstboot, voor de Kerst boottocht op 2e Kerstdag. Aan boord word je lekker verwend met een hapje en (warm) drankje!


 

Rijneke is op 2e Kerstdag een echte Sfeerboulevard.  Maak een gratis digitale nieuwjaarsgroet in onze feestelijke filmbooth tussen 12u en 16u op de boulevard.

Maak kans op fantastische prijzen uit de Grote Kans Container! Hij zit vol verrassingen, geschonken door diverse winkels op de boulevard.

Oktober is dé woonmaand en daar gaan we op de Rijneke Boulevard iets bijzonders mee doen in de vorm van Woonspiratie events op zaterdag 5 en 19 oktober. De volgende activiteiten staan op de agenda.

Écht ontspannen shoppen doe je op 7 september tussen 12.30-16.30, op de Rijneke Boulevard!  Luisterend naar heerlijk relaxte deuntjes kan je een massage ondergaan en je auto laten shinen door de carcleaning.

Zaterdag was de allereerste editie van Unity NL on Tour in Zoeterwoude. De Rijneke Boulevard blijkt een goede locatie, zo vinden artiesten en het publiek.

Zing er op los en vier de zomer op de Rijneke Boulevard. Op zaterdag 3 augustus komt Unity NL on Tour naar de Rijneke. Tijdens het 'Muziekfestijn aan de Rijn' zijn 17 artiesten van eigen bodem te zien tussen 12.30u en 17u.

Spring er op los en vier de zomer op de Rijneke Boulevard. Om alvast in vakantiestemming te komen, organiseren wij een zomerse activiteit op zaterdag 13 juli.

Op 2e Pinksterdag zijn er verspreid over de winkelboulevard diverse acts van straatmuzikanten. Dit vindt plaats tussen 12.00 en 16.00 uur. Het evenement is gratis toegankelijk.

Kom zaterdag 18 mei de Van Bemmelen Outdoor wandelaars tussen 10:30u-16:30u aanmoedigen. En op zondag 19 mei kan je de hardlopers van Leiden Marathon aanmoedigen tussen 10:30u-13:00u! 

Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.