Naar de homepage
Muziekfestijn square

 

UPDATE

Hieronder informeren wij over de ontwikkelingen op onze winkelboulevard. Momenteel zijn al onze winkels gewoon open. Uiteraard worden per winkel de richtlijnen van het RIVM rondom hygiëne gehanteerd. Het kan echter zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden gaan hanteren. Wij adviseren u om e.e.a. na te kijken op de website van de betreffende winkels voordat u naar Zoeterwoude vertrekt.

De horecagelegenheid Mezzo Mezzo is conform de regeringsmaatregelen gesloten, Bickels is alleen open om af te halen. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn of nieuwe voorzorgsmaatregelen, dan informeren wij dit direct via onze social media en op onze website. Houd onze pagina’s daarom in de gaten.

In deze lastige tijd moeten we elkaar een beetje helpen. Pas goed op uzelf en de mensen om u heen! En vergeet niet tijdens het winkelen minimaal 1,5 meter afstand te houden tussen uzelf en andere klanten.

Ondernemers en bestuur van Rijneke Boulevard

 

Hoe gaan we er bij Rijneke mee om?

Op deze pagina vind je welke maatregelen Rijneke Boulevard treft om jouw gezondheid en die van onze winkelmedewerkers te garanderen. We volgen daarin de adviezen vanuit het RIVM en de overheid.


Of je nu komt voor meubels, sport-motorkleding, tv of handige cadeaus? Alle onze 45 winkels heten jou dagelijks van harte welkom.

De maand december is weer voorbij en dat betekent dat alle kerstdecoraties de doos weer in mogen. Ook de kerstboom kan de deur uit.

Om de lege plek op te vullen geeft Rijneke bij een aankoop vanaf €15,- * gratis een kamerplant.

Op zondag 29 en maandag 30 december trakteert Rijneke traditioneel jong en oud op een overheerlijke oliebol! (OP=OP).

Rijneke is op 2e Kerstdag een echte Sfeerboulevard.  Maak een gratis digitale nieuwjaarsgroet in onze feestelijke filmbooth tussen 12u en 16u op de boulevard.

Maak kans op fantastische prijzen uit de Grote Kans Container! Hij zit vol verrassingen, geschonken door diverse winkels op de boulevard.

Oktober is dé woonmaand en daar gaan we op de Rijneke Boulevard iets bijzonders mee doen in de vorm van Woonspiratie events op zaterdag 5 en 19 oktober. De volgende activiteiten staan op de agenda.

Écht ontspannen shoppen doe je op 7 september tussen 12.30-16.30, op de Rijneke Boulevard!  Luisterend naar heerlijk relaxte deuntjes kan je een massage ondergaan en je auto laten shinen door de carcleaning.

Zaterdag was de allereerste editie van Unity NL on Tour in Zoeterwoude. De Rijneke Boulevard blijkt een goede locatie, zo vinden artiesten en het publiek.

Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.