Naar de homepage

 Op zaterdag 1 juli organiseert Rijneke Boulevard het officieuze Zuid Hollands kampioenschap kussengevechten, de Rijneke Open. Een hilarisch evenement waar zachte klappen vallen.

Vanaf 12.00 uur gaat de competitie van start midden op de winkelboulevard..Er zijn 4 categorieën: kids, mannen, vrouwen en teams (van 2).

Schrijf je hier in - of meld je 1 juli op Rijneke Boulevard bij de kussengevecht-arena uiterlijk voor 11.30 uur!

Het wordt letterlijk een afvalrace. Doel is om elkaar van de balk te meppen met een kussen. De winnaars (volwassenen) ontvangen een cheque ter waarde van 200,- en voor winnaars bij de kids (jongens en meisjes) liggen er verrassende prijzen klaar. Extra leuk: sportclubs die een team van 2 inschrijven kunnen een mooi sponsorbedrag winnen voor hun club!

Het wordt een even sportief als feestelijk event. Presentator Gert jan (bekend van Utopia) spreekt de kussengevechten enthousiast aan elkaar. Prachtige ronde-kussen-missen onderhouden het publiek en deelnemers. DJ Rob zorgt voor vrolijke, ondersteunende muziek en er zijn enkele verrassende deelnemers bij de kussengevechten. Komt dat zien of doe mee met de Rijneke Open!

Altijd al een vriend, vriendin, buurman, neef of leraar willen verslaan met een kussengevecht? Dan is dit je kans! Daag elkaar uit op Facebook en kom 1 juli elkaar van de balk meppen. Win meteen een mooie cheque van Rijneke Bouelvard

Win een sponsorbedrag voor je club met een kussengevecht

Rijneke Boulevard daagt sportclubs in de regio uit zich in te schrijven voor het officieuze Zuid Hollands kampioenschap kussengevechten, de Rijneke Open. Zaterdag 1 juli 2017, aanvang 12.00 uur. Het winnende tweetal wint een mooi sponsorbedrag voor hun sportclub. Dus pak die handschoen, uhm... dat kussen op en kom dat sponsorbedrag voor je club bij elkaar meppen door elkaar van de paal te slaan. Sla twee vliegen in een klap op de Rijneke Open.

Elke zondag open

Elke zondag open Rijneke is 7 dagen per week geopend!

Breed aanbod aan winkels

Breed aanbod Van meubels tot houtskool. Bij Rijneke slaag je altijd!

Gratis parkeren

Gratis parkeren Meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Direct voor de deur!

Prima bereikbaar

Goed bereikbaar Rijneke boulevard bevindt zich direct naast de A4 en N11.

Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.