Naar de homepage

DECEMBERFEESTBLVD!

De heerlijke dagen komen er weer aan! Voor velen in het teken van gezellig samenzijn en warme sfeer in huis. Rijneke is de hele maand december een echte FEESTBLVD!

Met leuke evenementen en acties rondom de feestdagen. Kom dus heerlijk decembershoppen bij de gezelligste winkelboulevard van de regio!

Sinterklaas op bezoek bij Rijneke

Zaterdag 2 december van 12u tot 16u
De Sint komt naar Rijneke Boulevard! Het wordt een gezellige middag met spelletjespieten, een muzikale Pietenband en de prijsuitreiking aan de winnaar van het VERRASSINGSVAT (t.w.v. meer dan €1.000)! De Sint zal samen met de Pieten winkels bezoeken en strooigoed uitdelen. Kom ook!

Sfeervolle muziek

Zaterdag 23 december van 14u tot 16u
De Sint Jansfanfare uit Zoeterwoude speelt sfeervolle kerstliedjes over de gehele boulevard!

Rijneke kerstboottocht

Dinsdag 26 december (Tweede Kerstdag)
Wie verdient een knusse kerstboottocht over de Rijn op Tweede Kerstdag?
Je kan jouw favoriet nomineren voor deze gratis kerstvaart over de wateren rond Leiden en Zoeterwoude. Bijvoorbeeld jouw liefste tante, oma, of buurman, en wie weet winnen jullie samen een plekje aan boord! De afvaart vindt plaats vanaf Rijneke Boulevard om 13.30 uur, de boot is weer rond 15.00 uur terug. Begeleid door Kerstdames en de muzikale Kerstman, inclusief koffie, gebak en een lekker glaasje. Het belooft een sfeervolle tocht te worden!

Hoe kan je iemand nomineren?
Ga naar het aanmeldformulier op www.rijneke.nl/kerstboot en geef aan wie jij graag meeneemt op deze Rijneke boottocht. De winnaars worden op donderdag 21 december bekendgemaakt.

Oliebollendames

Zaterdag 30 & zondag 31 december
In het teken van Oud & Nieuw trakteren de uitdeeldames van Rijneke op zaterdag de bezoekers op overheerlijke oliebollen! Op zondag delen we oliebollen in de winkels uit (zolang de voorraad strekt). Kom ook genieten!

Gezellig decembershoppen doe je bij Rijneke!

Elke zondag open

Elke zondag open Rijneke is 7 dagen per week geopend!

Breed aanbod aan winkels

Breed aanbod Van meubels tot houtskool. Bij Rijneke slaag je altijd!

Gratis parkeren

Gratis parkeren Meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Direct voor de deur!

Prima bereikbaar

Goed bereikbaar Rijneke boulevard bevindt zich direct naast de A4 en N11.

Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.