Naar de homepage

De tweede editie van het Zuid Hollands kampioenschap kussenvechten staat gepland!  Op zaterdag 30 juni is het zover. Van jong tot oud, iedereen kan meedoen en mooie prijzen winnen. Aanvang is om 12.00 uur. 

Er kan deelgenomen worden in de volgende categorieën: kids, mannen, vrouwen en teams (van 2).

Het wordt letterlijk een afvalrace. Doel is om elkaar van de balk te meppen met een kussen. Er zijn prachtige prijzen te winnen zoals: een waardecheque van €100,- naar eigen keuze te besteden bij één van de winkels op de Boulevard, een sponsorbedrag voor je (sport)team van maar liefst €250,-, gratis toegangskaarten voor de Heineken Experience én natuurlijk de felbegeerde bokaal! Voor het winnende kind staat ook een mooie bokaal klaar met iets lekkers. Ook aan de entertainment is gedacht. Zo zijn presentator Gert Jan (bekend van Utopia) en de ronde-kussen-missen van de partij. En DJ Rob zorgt voor vrolijke, ondersteunende muziek.

Het evenement is gratis toegankelijk en iedereen van jong tot oud en alles wat daar tussen zit mag meedoen. Het is extra leuk voor degenen die altijd al een vriend, vriendin, broer, zus, collega of sportmaatje wilde verslaan.

Schrijf je vandaag in als deelnemer op www.rijneke.nl/kussengevecht of meld je 30 juni op Rijneke Boulevard bij de kussengevecht-arena uiterlijk voor 11.30 uur!

Elke zondag open

Elke zondag open Rijneke is 7 dagen per week geopend!

Breed aanbod aan winkels

Breed aanbod Van meubels tot houtskool. Bij Rijneke slaag je altijd!

Gratis parkeren

Gratis parkeren Meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Direct voor de deur!

Prima bereikbaar

Goed bereikbaar Rijneke boulevard bevindt zich direct naast de A4 en N11.

Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.