Naar de homepage

De herfst is begonnen, de bladeren vallen en bij Rijneke val je in de prijzen! Tijdens de oktober woonmaand creëert Rijneke een huiselijk herfstgevoel met de nieuwste (interieur)collecties en start een spetterende actie.

Bij elke aankoop tussen 6 oktober en 25 november (in deelnemende winkels) ontvang je een kaartje met een unieke code. Deze code kan tijdens de actieperiode online geactiveerd worden via prijzenfestival.rijneke.nl. Elke ingevoerde code geeft een stempel op de persoonlijke online spaarkaart. Bij een volle spaarkaart van 3 digitale stempels kun je meedingen naar mooie prijzen of kies direct voor de gegarandeerde prijs, de limited edition Rijneke paraplu. Je kunt met meerdere volle digitale spaarkaarten meespelen. Met meer kaarten, meer kans!

Hoe werkt het?

Bij het invullen van de eerste code maak je eenvoudig een account aan voor je persoonlijke digitale spaarkaart. Na registratie ontvang je een e-mail met een wachtwoord. Bij het volgende kaartje, kan je inloggen met je e-mail en wachtwoord. Vul je hier de unieke code in dan wordt de digitale stempel toegevoegd aan je persoonlijke digitale spaarkaart. Bij drie digitale stempels heb je een volle kaart. Je kunt dan kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • De gegarandeerde prijs, je ontvangt dé unieke Rijneke paraplu
  • De kansprijs, zet een volle spaarkaart in om kans te maken op één van de mooie prijzen

1ste digitale stempel cadeau

6 oktober is de start van het Vallende Prijzen Festival. Tussen 12-16u lopen Herfstlady’s rond die de actie uitleggen en ontvang je de 1e codekaart gratis! Daarnaast zorgt een muzikaal duo voor de gezellige sfeer.

Deelnemende winkels
Je ontvangt alleen codekaartjes bij de deelnemende winkels, te herkennen aan de raamsticker, op de boulevard. De winkels die niet meedoen zijn:

· Leenbakker
· Kwantum
· Liter Slijter

De Action  is vanaf 3 november een deelnemende winkel. Je krijgt daar dan ook de codekaartjes.

Elke zondag open

Elke zondag open Rijneke is 7 dagen per week geopend!

Breed aanbod aan winkels

Breed aanbod Van meubels tot houtskool. Bij Rijneke slaag je altijd!

Gratis parkeren

Gratis parkeren Meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Direct voor de deur!

Prima bereikbaar

Goed bereikbaar Rijneke boulevard bevindt zich direct naast de A4 en N11.

Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.