Naar de homepage

Oktober is dé woonmaand en daar gaan we op de Rijneke Boulevard iets bijzonders mee doen in de vorm van Woonspiratie events op zaterdag 5 en 19 oktober. De volgende activiteiten staan op de agenda.

Gratis shoppen op Rijneke een groot succes, Surprise Stylist verrast bezoekers!

Rijneke Boulevard in Zoeterwoude viert Oktober Woonmaand met vrolijk-makende acties. Op zaterdag 5 oktober verraste een Surprise Shopper maar liefst 20 bezoekers door hun aankoop of gedeelte van hun aankoop zomaar te betalen. Dit leverde zeer veel enthousiaste reacties op. Ook van de omstanders die de feestelijke gebeurtenis meekregen.

19 oktober

Op 19 oktober is er een andere blijmaker actief: de Surprise Stylist. In een van de woonwinkels kun je hem tegen het lijf lopen. Hij kan jou een suggestie doen voor een woon-accessoire. Denk aan een kussen, kaarsenset of vaas, die precies past bij de meubels of stoffering waar jij je op oriënteert. Ben je het eens met zijn suggestie? Dan bestaat de kans dat je de voorgestelde accessoire mag meenemen. Gratis!

Taxateur en Grote Kans Container

Op 19 oktober ben je ook welkom bij de Taxateur. Dus als je wil weten wat die antieke klok of dat schilderij nu waard is… neem het voorwerp (of een foto ervan) mee en vraag het de Taxateur. Naast veel wooninspiratie is er tevens sfeervolle herfstmuziek aanwezig. Ook leuk: de Grote Kans Container! Als je hiervan de inhoudswaarde raadt, maak je kans op een interessant prijzenpakket. De charmante promodames vertellen je graag meer over deze online actie die start op zaterdag 19 oktober a.s..

Elke zondag open

Elke zondag open Rijneke is 7 dagen per week geopend!

Breed aanbod aan winkels

Breed aanbod Van meubels tot houtskool. Bij Rijneke slaag je altijd!

Gratis parkeren

Gratis parkeren Meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Direct voor de deur!

Prima bereikbaar

Goed bereikbaar Rijneke boulevard bevindt zich direct naast de A4 en N11.

Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.