Naar de homepage

Op deze pagina vind je welke maatregelen Rijneke Boulevard treft om jouw gezondheid en die van onze winkelmedewerkers te garanderen. We volgen daarin de adviezen vanuit het RIVM en de overheid. Hieronder staat de belangrijkste informatie voor jou op een rijtje:

In navolging van het landelijke advies is een niet-medisch mondkapje verplicht voor iedereen vanaf 13 jaar alle winkels.

Preventieve maatregelen

 • Per winkel worden de richtlijnen van het RIVM rondom hygiëne gehanteerd. Zo hangen bij alle entrees van de winkels instructies met betrekking tot preventieve maatregelen als het gaat om hand- en luchtweg-hygiëne en social distancing:
  • Houd 1,5 meter (twee armlengtes) afstand van elkaar, ook in de winkels
  • Bij een aantal winkels is een deurbeleid van x-aantal mensen binnen. Houd dus ook 1,5 m afstand als u voor een winkel wacht i.v.m. maximaal toegestaan aantal mensen in winkel. Het advies luid: Kom zoveel mogelijk alleen winkelen of shop online.
  • Was je handen regelmatig met water en zeep
  • Hoest en nies aan de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoeken en gooi deze weg in een prullenbak
  • Geen handen schudden
  • Heb je verkoudheids- of griepverschijnselen dan vragen we je het advies van het RIVM op te volgen en thuis te blijven.

Het Rijneke bestuur zal op regelmatige basis de situatie en richtlijnen van het RIVM en Inretail evalueren en steeds handelen in overeenstemming met hun deskundig advies. Houd onze Facebookpagina in de gaten voor de meest actuele informatie.

Elke zondag open

Elke zondag open Rijneke is 7 dagen per week geopend!

Breed aanbod aan winkels

Breed aanbod Van meubels tot houtskool. Bij Rijneke slaag je altijd!

Gratis parkeren

Gratis parkeren Meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Direct voor de deur!

Prima bereikbaar

Goed bereikbaar Rijneke boulevard bevindt zich direct naast de A4 en N11.

Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.