Naar de homepage

Start Vallende Prijzen Festival

De start van ons Vallende Prijzen Festival op 6 en 7 oktober ! Rijneke HerfstHostess delen de eerste actie codes uit en een appeltje voor de dorst. Bekijk onze leuke impressie.

Rijneke Picknick

1 september kon het winkelend publiek in het nazomerse zonnetje genieten van versgebakken pannenkoeken met daarbij plaatjes van de vinyl dj’s! Bekijk onze leuke impressie.

Kussenvechten

Afgelopen zaterdag was de tweede editie van het Zuid Hollands kampioenschap kussenvechten. Iedereen deed mee, van jong tot oud, en de winnaars gingen naar huis met mooie prijzen.

Glutenvrije markt

En wat was het ongelovelijk gezellig en druk op de grootste glutenvrije markt van Nederland. Met meer dan 50 kramen aan glutenvrije producten en 5 foodtrucks was het een hele happening waar iedereen massaal op af kwam.

Muziek BLVD

Het was weer super gezellig bij Rijneke op 2e pinksterdag! Rijneke Muziek Boulevard, was een middag vol dans -en zangoptredens.

Liberty Tour op bevrijdingsdag

Tijdens Bevrijdingsdag 5 mei was ook dit jaar de imposante optocht van historische voertuigen te bewonderen. Tijdens deze Liberty Tour rijden oude voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog , bekijk deze leuke impressie.

Vrolijk het voorjaar in

Het was een gezellig Paasfeest op de Rijneke. Als EI-catcher reed de Paashaas rond in zijn kekke autootje en verspreidde lentekriebels over de hele boulevard.

Rijn en Fris

Wie wil nou niet lekker fris en Rijn het voorjaar in? Rijneke helpt je graag een handje op weg.

ijspret

Wat een coole dag was het! Rijneke werd omgetoverd tot Winterboulevard, met spectaculaire sculpturen van ijs en hout en demonstraties met een kettingzaag. UnityTV maakte de volgende reportage.

Drone vlucht

Prachtige overzichtsvideo van de Rijneke Boulevard

Elke zondag open

Elke zondag open Rijneke is 7 dagen per week geopend!

Breed aanbod aan winkels

Breed aanbod Van meubels tot houtskool. Bij Rijneke slaag je altijd!

Gratis parkeren

Gratis parkeren Meer dan 1.000 parkeerplaatsen. Direct voor de deur!

Prima bereikbaar

Goed bereikbaar Rijneke boulevard bevindt zich direct naast de A4 en N11.

Agenda Rijneke

Evenementen en acties

  • 6 oktober tot 25 november: Vallende Prijzen Festival
  • 1 december: uitreiking Vallende Prijzen Festival
  • 1 december: Pietenband
  • 26 december: Kerstevenement en Kerstboot
  • 30/31 december: Gratis Oliebollen
Rijneke boulevard maakt gebruik van cookies op haar website, onder meer om uw ervaring op onze website te verbeteren. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring.
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies.